Hájemství bernských honičů :: Bohemia Hill

Bernský honič úspěchy

!!!   IDEAL BOHEMIA HILL je nový SVĚTOVÝ VÍTĚZ 2023 a nový ŠVÝCARSKÝ VÝSTAVNÍ ŠAMPION   !!!

 

 

Více »

Deník štěňat


Páté narozeniny!

26.05.2016

Zítra oslaví páté narozeniny Hispánčina sedmička, tedy její třetí a poslední vrh. Přejeme všechno nejlepší do Finska (Delphine Ann - Annu a Décent Dauphin - Kyösti), do Litvy (Déja Vu - Flora), do Holandska (Desirée Diva - Luna), do Belgie (Desert Rose - Obi) i do České republiky (Daisy Belle - Bella a Decor Dewey - Duke). Moc se těšíme, že nám naši pětiletí oslavenci napíší nějaké novinky a pošlou aktuální fotky. Happy Birthday!!! 

Děkujeme premiantce Bellince, první nám poslala fotografie z posledního roku a krátké povídání!

26.05.2016zoom

Bella před rokem

29.05.2016zoom

Bella před rokem

Bella s Dorkou v zimě

29.05.2016zoom

Bella s Dorkou v zimě

Bella s dvojčaty a Dorkou letos

29.05.2016zoom

Bella s dvojčaty a Dorkou letos

Jak známo, Bellinka má "ségru" (ve skutečnosti je to její neteřinka) Dorku. Holčičky mají každá jiné priority. Zatímco Dorka se stará o všechno venku (vzala si na starost zahradu a domů chodí až kvečeru), Bella si hledí domácnosti a rodiny, její oblíbené stanoviště je gauč, popřípadě pískoviště. Přijde na to, kde jsou její oblíbení členové rodiny - malá dvojčata, která mají od Belly vše dovoleno, je jim trpělivou chůvou. V létě se s Bellou zcela jistě uvidíme a už se těšíme na ni a celou její rodinu!

« Zpět

All right reserved Copyright: JUDr. Radana Menšíková 2008 - 2017                                                                    JustLogin | Webové aplikace, design, hosting.